"Wodzu" prowadź. "Nowe drogi już z asfaltem" ,a "stare" niedługo bez asfaltu. Oby tak dalej....
I jak zwykle ścieżki rowerowe posłużą jako wychodek dla psów i ich średnio rozgarniętych właścicieli
Nówka asfalt więcej aut się skasuje bez lodu ale do rzeczy mamy XXI wiek a drogi tak szerokie budują dla furmanek urzędnicy nie biorą pod uwagę tego ,że duże rolnicze ciągniki zajmują po nad 3 metry jezdni czy kombajn. Wystarczy wyjechać w sezonie za miasto osobówka takiego nie można ominąć a co dopiero jak z TIR-em się taki spotka a nie daj Boże jak by wpuszczono do nas amerykańskie ciężarówki ale u nas tak jest najpierw buduje się blok później okazje się ,ze nie ma miejsca ani na chodnik czy parking
A mnie się cała ta inwestycja za bardzo nie podoba. Dojazd do sadzawki za 10 mln, to jakaś lpina i coś tu śmierdzi. Ale jeżeli potraktujemy drogę jako łącznik Wierzejskiej z miast partnerskich no to ok. Jako tereny inwestycyjne ..... hmmm no nie wiem , bo teren mocno podmokły i szkoda trochę zwierzątek. Ale cóż inwestycja prawie gotowa. Mam nadzieję że ta droga z płyt zostanie zamknięta i wędkarze nie będą wjeżdżać autami praktycznie do wody, przydałoby się zrobić porządek w tym temacie również po drugiej stronie bugaja.
To jest miś na nasze możliwości tak było w filmie w rzeczywistości ta droga prowadzi donikąd do niczego czas pokaże czemu to miało służyć ale optymizmu we mnie nie ma wcale
a śmieciarkę do sprzątania z chodników psich odchodów miasto kupi?
Droga która będzie używana tylko przez garstkę ludzi. Nonsens i marnotrawstwo
Kiedys bylo tam sciernisko,teraz bedzie San Francisco... a wlasciwie sciekowisko.Kolejna bezsensowna inwestycja jak i mediateka.A prawdziwe problemy ciagle zamiatane pod dywan.
droga gotowa ,chyba śmiech--proszę sprawdzić jak jest położona kostka,specjalnie zasypali piachem żeby nie było widac.Mój wnuk 5 latek lepiej układa klocki-partacze,asfalt rozłazi się pod nogami
Brawo dla władzy
Zaraz lud będzie narzekał że droga zbyt równa i zbyt szeroka bo kierowcy jeżdżą za szybko i potrzeba zamontować progi zwalniające.
Naszczescie my mieszkańcy Milejowa nie mamy takich problemów. Nasza kochana władza na czele z panem starosta i wójtem dba o nasze bezpieczeństwo. Po naszej drodze nie da je jechać powyżej 30 bo jest zbyt dziurawa i zbyt wąską. Piesi i rowerzyści też za bardzo nie przeszkadzają kierowcą bo boją się chodzić jak nie ma po czym i gdzie ze względu na brak pobocza, chodnika i oświetlenia. Zamiast trwonić nasze podatki na inwestycje takie jak ta dbają o nasze bezpieczeństwo i inwestują w inne procenty
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!